Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Κώστας Διαβάτης και Αντρέας Βλαχομήτρος οι επίλεκτοι βορειοευβοιώτες των Μεικτών


Δύο νέα ταλέντα από τη Βόρεια Εύβοια κλήθηκαν στις Μεικτές Ομάδες τις Εύβοιας, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές του Π.Σ. Ιστιαίας (Ακαδημία), τον Κώστα Διαβάτη και τον Αντρέα Βλαχομήτρο. Θα πρέπει να τονίσουμε, ότι είναι από τις σπάνιες φορές που ποδοσφαιριστές από τη Βόρεια Εύβοια καλούνται στις Μεικτές, αφού οι προπονητές τους πολύ σπάνια ως καθόλου ανεβαίνουν μέχρι εδώ για να δουν και να διαλέξουν νέα ταλέντα.
Ας δούμε όμως λίγα πράγματα για τους δύο ποδοσφαιριστές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ....


Ο Κώστας Διαβάτης είναι 15 ετών. Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1996. Αγωνίζεται στο αντρικό τμήμα της Ακαδημίας και είναι Αμυντικό μέσος. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στα 10 περίπου χρόνια στο χωριό του το Ασμήνιο στην ομάδα που υπήρχε εκεί. Όπως ο ίδιος μας δηλώνει η κλήση του για αυτόν στις Μεικτές σημαίνει ότι «αξίζεις ως ποδοσφαιριστής. Χάρηκα ιδιαίτερα που με κάλεσαν, από κει και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Άκουσα και πολλά καλά θετικά σχόλια. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί εδώ πάνω υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και που αξίζουν δυστυχώς όμως από τις Μεικτές έρχονται σπάνια για να τα δουν». Όσο για τα όνειρά του για το ποδόσφαιρο μας είπε πως «όπως κάθε παιδί έχω όνειρο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Ξέρω βέβαια, ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο εδώ στην επαρχεία, γιατί δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να μας δουν. Όπως και να χει όμως μου αρέσει το ποδόσφαιρο και δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι με αυτό».
Ο Αντρέας Βλαχομήτρος είναι 14 ετών, γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου το 1997 και αγωνίζεται ως επιθετικό στο αντρικό τμήμα και αυτός της Ακαδημίας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που με κάλεσαν στις Μεικτές» δηλώνει και συνεχίσει «είναι μεγάλη μου τιμή να παίζω για την Εύβοια. Επίσης είναι σημαντικό γιατί δεν υπάρχει παρουσία των Μεικτών εδώ στην περιοχή». Τα όνειρό του είναι: «ονειρεύομαι να παίξω σε μεγάλη ομάδα και να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται». Ως πρότυπό του ποδοσφαιρικό ο μικρός Ανδρέας έχει φυσικά πιο άλλο τον πατέρα του. Τον παλαίμαχο Στέφανο Βλαχομήτρο, που φυσικά δεν έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση , αφού αγωνίζεται στην Ανατολή Αγδινών.
Για τα δύο παιδιά μας μίλησε και ο προπονητής τους Γιάννης Βογιατζής. «Είναι και οι δύο πολύ καλά, φιλότιμα και εργατικά παιδιά» τονίζει και συνεχίζει «Ο Κώστας Διαβάτης έχει δύναμη, εργατικότητα και τεχνική, ενώ ως αρνητικό του στοιχείο είναι το παρορμητικό του παιχνίδι. Ο Αντρέας Βλαχομήτρος έχει έντονη και δυνατή προσωπικότητα το πιο κύριο θετικό του στοιχείο, επίσης έχει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Χρειάζεται όμως ακόμη περισσότερη δουλεία στη φυσική κατάσταση παρ’ ότι φέτος έχει εργαστεί εντατικά. Πάντως και οι δύο τους έχουν πάθος για το ποδόσφαιρο».
Γιάννης Δραπανιώτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...