Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η συνταγή της ημέρας - Πολίτικη Σαλάτα Θεσσαλονίκης

Μια σαλάτα από την Πόλη, με "χαρακτήρα" και νοστιμιά ιδιαίτερη
Λάχανο, χοντροκομμένο
Καρότο, τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
Σέλινο, ολόκληρο και χοντροκομμένο
Πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης, κομμένη ζυλιέν
Λίγη καυτερή πιπεριά, πολύ ψιλοκομμένη
ελάχιστο σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένο (για όσους το αγαπούν)

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ ή σαλατιέρα, τους ρίχνετε χοντρό αλάτι και τα τρίβετε με τις παλάμες σας για να μαραθούν.
Τα μεταφέρετε σε ένα άλλο δοχείο (σαλατιέρα) και τα περιχύνετε με κάποιο αψύ ξυδι από κρασί.
Μπορείτε να την φάτε αμέσως, όμως αν την φυλάξετε για 2 - 3 μέρες στο ψυγείο θα είναι ακόμα πιο νόστιμη. 


ΠΗΓΗ: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...