Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας Χρήστος ΚομποθανάσηςΚαλό ταξίδι φίλε Χρήστο
«Έφυγε» από τη ζωή, σήμερα το απόγευμα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας Χρήστος Κομποθανάσης μετά από πολύχρονη «μάχη» που έδινε με την επάρατη νόσο.
Ο Χρήστος Κομποθανάσης, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ελυμνίων, Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.Λ και Δημοτικός Σύμβουλος με αγάπη στα κοινά του τόπου. Η προσφορά του ήταν μεγάλη και η απουσία του θα αφήσει ένα τεράστιο κενό στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Βόρειας Εύβοιας και ιδιαίτερα στο αγαπημένο χωριό και τόπο διαμονής του στις Ροβιές.
Ήταν πάνω από όλα θαυμάσιος άνθρωπος με ευαίσθητα και ευγενικά συναισθήματα, καλός φίλος, τρυφερός οικογενειάρχης - πολύτεκνος πατέρας - που θα τον θυμόμαστε όλοι πάντα να μας χαμογελά ζεστά!!! 
Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο!!!!
Η κηδεία θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:00 στις Ροβιές
Καλό και γαλήνιο ταξίδι φίλε Χρήστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...