Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Αδέσποτο κουταβάκι ζητά την αγάπη μας - Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο Μαντούδι της βόρειας ΕύβοιαςΈνα ακόμη εγκαταλελειμμένο πλάσμα, εντοπίσαμε στο Μαντούδι πριν από λίγες μέρες, να περιφέρεται μόνο, πεινασμένο και τρομαγμένο στους δρόμους.
Είναι μια κουκλίτσα, χωρίς ηλεκτρονική ταυτοποίηση (μικροτσίπ), τριών περίπου μηνών, κανελί χρώματος, μια σκυλίτσα που τα μελαγχολικά ματάκια της ακόμη δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα όσα πέρασε πεταμένη στα σκουπίδια σαν άχρηστο αντικείμενο τις πιο κρύες μέρες και νύχτες του φετινού χειμώνα.
Μια καλή φίλη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ επικοινώνησε μαζί μας, ζητώντας τη βοήθεια μας. Μόλις εντόπισε το κουταβάκι του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, το φρόντισε και το τακτοποίησε σε ζεστό χώρο. Δυστυχώς δεν μπορεί να το κρατήσει περισσότερο καθώς ήδη συντηρεί και πολλά άλλα ζωάκια. 
Ποιος θα ανοίξει την αγκαλιά του για αυτό το γλυκό πλάσμα; Ψάχνουμε επειγόντως μόνιμη κατοικία και ανθρώπους που θα προσφέρουν στη μικρή γούνινη φατσούλα ένα ζεστό σπιτικό και αγάπη!!!
Όσοι ενδιαφερόμενοι (από βόρεια Εύβοια και ευρύτερα) παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου με email στο elfonipoliton@gmai.com, giotaperifanou@yahoo.gr και στο 6944152180.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...