Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

‘Ενα όμορφο μπαούλο σε ρόλο διαφορετικό

Σύμβολο αποθήκευσης στο παρελθόν, το μπαούλο μπορεί να έχει πρωταγωνιστική θέση στο σύγχρονο σπίτι.  Πολλοί από εμάς σε κάποια αποθήκη έχουν φυλαγμένο ένα μπαούλο  από την αγαπημένη γιαγιά. Καιρός να το ξεσκονίσουμε και να το αξιοποιήσουμε ποικίλους τρόπους. Διακοσμητικές προτάσεις με αισθητική και χρηστική αξία βλέπουμε παρακάτω:Δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στο μπαούλο με μια ιδέα που προσφέρει έξτρα αποθηκευτικό χώρο που είναι πάντα απαραίτητος. Το  καλύπτουμε με ένα μεγάλο μαξιλάρι και με μικρή συλλογή από  πολύχρωμα μαξιλαράκια. Αμέσως μετατρέπεται έξυπνα σε ένα υπέροχο αναπαυτικό κάθισμα. Αν το βάλουμε στην είσοδο του σπιτιού μας  είναι ο ιδανικός χώρος για  παπούτσια, μπότες, ομπρέλλες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΜοναδικής αισθητικής αποτέλεσμα δίνει η τοποθέτηση ενός μπαούλου στο σαλόνι μας. Χρησιμεύει σαν τραπέζι μέσης  στο καθιστικό και διακοσμώντας το με αγαπημένα αντικείμενα δίνουμε την προσωπική μας σφραγίδα στον χώρο. Παράλληλα κρύβουμε μέσα περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία και ό,τι άλλο δεν θέλουμε να πετάξουμε αλλά να αποθηκεύσουμε.


Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.  Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αξιοποιείστε ένα μπαούλο ώστε να γίνει επίκεντρο προσοχής.  Με ένα βάζο επάνω γεμάτο ολάνθιστα λουλούδια και κάποια καλαίσθητα  αντικείμενα σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα.  Μπορούμε να φυλάξουμε μέσα φωτογραφίες και το μπαούλο μας να  είναι φορτωμένο αναμνήσεις.


Σίγουρα κλέβουν την παράσταση. Σε μπαουλάκια μικρού όγκου αποθηκεύουμε κοσμήματα, κοκκαλάκια, γράμματα αγαπημένων προσώπων, ευχετήριες κάρτες. Ο,τι πρέπει για ένα εφηβικό δωμάτιο.Διακοσμητική επιλογή με άποψη  σε μία κρεβατοκάμαρα. Ενας κοινός χώρος μετατρέπεται σε εντυπωσιακό σκηνικό. Στα πόδια του κρεββατιού το μπαούλο «παίζει» αποθηκευτικό  αλλά και κυρίαρχο διακοσμητικό ρόλο.  Ιδανική λύση για να φυλάξουμε μαξιλάρια, ριχτάρια, κουβέρτες ώστε να απελευθερώσουμε τις ντουλάπες.
Χρωματιστά μικρά μπαούλα με μαξιλαράκια. Η κομψότητα δεν είναι πάντα ακριβή. Γούστο, φαντασία και τόλμη. Κρύβουμε μέσα τα μυστικά μας και όποτε θέλουμε τα σπρώχνουμε κάτω από το κρεββάτι.

Όρεξη να έχετε, φαντασία και διάθεση και σίγουρα θα σκεφτείτε και θα επιλέξετε την λύση που σας ταιριάζει.Πηγή:  smallthings

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...