Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα - Έκρηξη στην κατοικία του εφοπλιστή Ν.Τσάκου στην Αθήνα


Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 20:31 το βράδυ της Τετάρτης έξω από την κατοικία του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλη και Προπυλαίων, απέναντι από το Ηρώδειο, στην Αθήνα.

Στις 20:10 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στις 20:30 στο σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου στην παραπάνω διασταύρωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΗ περιοχή αποκλείστηκε και απομακρύνθηκε ο κόσμος από την αστυνομία και στο χρόνο που είχε πει ο άγνωστος σημειώθηκε η έκρηξη.

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε τσάντα που είχαν αφήσει οι δράστες έξω από την κατοικία του εφοπλιστή.

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες από πυροτεχνουργούς του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εκρηκτικό μηχανισμό.

Στην κατοικία υπήρχε φύλακας, ο οποίος θα διαπιστωθεί εάν παρατήρησε κάτι πριν από την επίθεση.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...