Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Έχασε 125 κιλά για να "κερδίσει" τον πρώτο του έρωτα!

Πάρκαρε το αυτοκίνητό του πολύ κοντά στην είσοδο της καφετέριας διότι δεν μπορούσε να περπατήσει πολύ.


 Πέρασε το κατώφλι, στάθηκε ευτυχώς για λίγο στην ουρά μέχρι να παραγγείλει τον καφέ του – δεν μπορούσε να είναι για πολύ ώρα όρθιος – και περίμενε υπομονετικά να έρθει ο άνθρωπος που θα συναντούσε. Ήταν η πρώτη του κοπέλα, με την οποίαν τα είχαν φτιάξει στο σχολείο αλλά μετά χάθηκαν για πολλά χρόνια. Από τότε όμως παρέμενε ο μεγαλύτερός του έρωτας.


Ο Λι με την Μπεθ όταν
τα είχαν στο σχολείο

Περίμενε να δει στα μάτια της, αυτό το βλέμμα που του έριχναν όλοι. Ο Λι είχε φτάσει 205 κιλά και η καθημερινότητά του ήταν μια κόλαση.


Ο Λι 205 κιλά
Μέσα σε μερικές δεκαετίες, το βάρος του αυξήθηκε κατακόρυφα και οι δίαιτες είχαν πρόσκαιρα αποτελέσματα. Έδειχνε και ένιωθε τερατώδης. Οι γιατροί άλλωστε τον είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν άλλαζε δραματικά τον τρόπο ζωής του, θα μπορούσε να πεθάνει μέσα στα δύο επόμενα χρόνια

Όταν όμως ήρθε η Μπεθ, όχι μόνον δεν τον χλεύασε ούτε καν ένιωσε οίκτο αλλά τον βοήθησε να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του και να πάρει την μεγάλη απόφαση να αλλάξει τα πάντα. Έκανε επέμβαση στο στομάχι του και άρχισε γυμναστική με έναν ειδικό προπονητή. Τα καλά αποτελέσματα του έδωσαν το κουράγιο να συνεχίσει.Ο Λι μετά την διαίτα

Με ιατρική παρακολούθηση κατάφερε να χάσει 125 κιλά και να τα ξαναφτιάξει με την Μπεθ, την οποία παντρεύτηκε. Σήμερα είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και καταφέρνει ακόμα και να ολοκληρώσει μισό μαραθώνιο.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...