Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του την πρόθεση να αυτοκτονήσει ο 18χρονος μαθητής στο Βόλο - Αυτοπυροβολήθηκε εξ' επαφής με δίκανο μέσα στο σπίτι του στη Νέα Δημητριάδα

Στην αυτοκτονία, την πρόθεσή του για την οποία είχε εκμυστηρευτεί και σε φίλους του, καταλήγουν οι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ως αιτία που οδήγησε στο θάνατο τον 18χρονο μαθητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του, στη Νέα Δημητριάδα Βόλου.


Τον 18χρονο, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν από την θέση που βρέθηκε το σώμα του σε σχέση με το δίκανο που χρησιμοποίησε για να αυτοπυροβοληθεί εξ' επαφής και κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχολούσαν έντονα θέματα, για τα οποία μάλιστα, όπως προκύπτει από τις πρώτες καταθέσεις που έλαβαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του, μαζί με την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Η σορός του 18χρονου μαθητή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ αναμένεται η πραγματοποίηση και νεκροψίας - νεκροτομής, την οποία παρήγγειλαν οι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας , οι οποίοι έχουν αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.


Πηγή: e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...