Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Ουγγαρία: Αστεγος κέρδισε 2 εκατ. ευρώ στο λότο

Ένας άστεγος, πρώην αλκοολικός Ούγγρος έγινε εν μία νυκτί εκατομμυριούχος καθώς κέρδισε στο λότο περισσότερα από 600 εκατομμύρια φιορίνια - περίπου 2 εκ. ευρώ.


"Είχα προσευχηθεί στον Θεό να μου στείλει λίγα χρήματα, όχι τόσα πολλά!" αστειεύτηκε ο Λάσλο Άντρασεκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι RTL Klub. "Το μόνο που ήθελα ήταν να αποκτήσω μια φυσιολογική ζωή, τίποτα παραπάνω", είπε ο 55χρονος άνδρας, αφηγούμενος ότι με τις τελευταία κέρματα που είχε έπαιξε λότο την παραμονή της κλήρωσης, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Όταν την επομένη είδε ότι είχε κερδίσει, σωριάστηκε κάτω από την κατάπληξη και τη χαρά του.

Η ζωή του Άντρασεκ άλλαξε εντυπωσιακά αφού με τα κέρδη του αγόρασε ένα σπίτι για τον ίδιο και τη γυναίκα του καθώς και άλλο ένα διαμέρισμα για τα τρία τους παιδιά. Βοήθησε οικονομικά τους αδελφούς του και έκανε δώρο στον εαυτό του ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο. Η μοναδική "πολυτέλεια" που επέτρεψε στον εαυτό του πάντως ήταν μια μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη για να απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα, το ποδόσφαιρο.

"Έχω ακόμη δύο σχέδια: να επισκεφθώ τον αδελφό μου που ζει στον Καναδά και να βάλω τα θεμέλια ενός ιδρύματος που θα βοηθάει τους αλκοολικούς", πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει πιει ούτε γουλιά εδώ και πέντε χρόνια.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...