Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Ιερείς - «μαϊμούδες» προσπάθησαν να εξαπατήσουν 60χρονο κληρικό

Όμως, ο ιερέας δεν «έχαψε» το παραμύθι τους και τους κατήγγειλε


Με την υποτιθέμενη έγκριση ενός δανείου που είχε ζητήσει για την ενορία του προσπάθησαν να δελεάσουν έναν 60χρονο ιερέα δυο απατεώνες που παρίσταναν τους ιερείς της Μονής Πετράκη. Όμως, ο κληρικός δεν «έχαψε» το παραμύθι τους και τους κατήγγειλε.

Οι δράστες είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιερωμένο στο Λάτα Ηλείας πριν από περίπου δύο μήνες και του ζήτησαν να καταβάλλει «εγγύηση» για να του χορηγήσουν το δάνειο ύψους 81.534 ευρώ που είχε δήθεν εγκριθεί για την ενορία του. Όμως, ο ιερέας γνώριζε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις συνάδελφοί του είχαν εξαπατηθεί και αρνήθηκε να πληρώσει.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Αμαλιάδας στους οποίους κατήγγειλε την απόπειρα εξαπάτησης, ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και κατάφεραν να εξακριβώσουν τις ταυτότητες των επίδοξων απατεώνων. Πρόκειται για έναν 54χρονο Έλληνα και έναν 35χρονο Γάλλο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν εξαπατήσει και άλλους κληρικούς.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...