Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Απλήρωτοι Ξενοδοχοϋπάλληλοι Νομού Εύβοιας

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ Δ. Αναγνωστάκης σχετικά με τους απλήρωτους Ξενοδοχοϋπάλληλους του νομού Ευβοίας


Αναλυτικά :

Αναφορά

Προς τους κ. κ. Υπουργούς Τουρισμού και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας

Θέμα: «Απλήρωτοι Ξενοδοχοϋπάλληλοι Νομού Εύβοιας».Ο βουλευτής Εύβοιας, της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 11-2-2014, ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας στην οποία αναφέρεται αναλυτικά η κατάσταση των εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Εύβοιας. Οι Εργαζόμενοι ενημερώνουν ότι όλες σχεδόν οι ξενοδοχειακές μονάδες εμφανίζουν καθυστερήσεις πληρωμών τόσο των δεδουλευμένων τους, όσο στο ΙΚΑ και στην εφορία, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να κλείσουν και να χαθούν και τα ασφαλιστικά δικαιώματα τους.

Επισημαίνουν ότι η κατάσταση τουλάχιστον στο νομό Ευβοίας, είναι απογοητευτική και σε τίποτα δεν συμβαδίζει με το γενικό πνεύμα ευφορίας που διαπνέει το χώρο του τουρισμού τουλάχιστον όπως παρουσιάζεται. Είναι αναγκαία η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων όλων των εργαζομένων σε ξενοδοχεία στην Εύβοια, ώστε να μην καταποντιστεί ένας ακόμη κλάδος εργασίας στον ήδη πληγέντα από θέσεις εργασίας Νομό Εύβοιας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο καταθέτων βουλευτής

Δημήτρης ΑναγνωστάκηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...