Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Άγρια επίθεση κατά δημοσιογράφου στο Περιστέρι – Άγνωστοι αποπειράθηκαν να την πνίξουν

Άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών στο περιστέρι δέχθηκε η δημοσιογράφος Διονυσία Λάγιου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, βάζοντας μάλιστα και τη ζωή της σε κίνδυνο, αφού αποπειράθηκαν να την πνίξουν.


Μάλιστα, η ομάδα που επιτέθηκε η άτυχη δημοσιογράφος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών, δεν είναι το ίδιο άγνωστη και στους κύκλους της αστυνομίας, αφού είναι μία «ομάδα θρασύδειλων, πρωταγωνιστών σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών».

Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, έσυρε βίαια την συνάδελφο σε παρακείμενη οικεία όπου την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο. Ευτυχώς η συνάδελφος και παρά το ότι δεν είχε καμία βοήθεια, κατάφερε τελικώς να ξεφύγει, σώζοντας τη ζωή της από την πρωτοφανή αγριότητα των αρπαγέων της».

Η Διονυσία Λάγιου είναι γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας στις παράνομες βιοτεχνίες της περιοχής τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει καταγγείλει επώνυμα μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ».

«Ζητούμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το γεγονός, να πράξει τα αυτονόητα ώστε να τερματιστεί η δράση της συγκεκριμένης ομάδας και τα μέλη της να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...