Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Στις Ευρωεκλογές οι "Πρωταγωνιστές"

Θα είναι το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα το οποίο θα προέρχεται από τηλεοπτική εκπομπή. Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη θα κατέβουν στις ευρωεκλογές, όπως γράφει το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη δημιουργία «Κίνησης», η οποία θα κατέλθει στις ευρωεκλογές.

Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βολιδοσκοπεί πρόσωπα με κοινωνική δράση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.
Μάλιστα τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει το όνομα και την πρόθεση του να σχηματίσει ψηφοδέλτιο με το οποίο η «Κίνηση» θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Σύμφωνα πάντα με το ΒΗΜΑ, ο κ. Θεοδωράκης θα παραχωρήσει το εταιρικό του για να μην υπάρχει τυπικό ασυμβίβαστο με την ιδιότητά του ως δημοσιογράφος.

Oι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη στην ιστοσελίδα έλαβαν τις προηγούμενες ημέρες email στο οποίο αναφερόταν ότι επίκεινται σημαντικές εξελίξεις στο protagon.

Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...