Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Β. Αποστόλου: Η δημόσια και δωρεάν υγεία οδηγείται σε πλήρη εξόντωση

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο των ιατρείων ΕΟΠΠΥ στη Χαλκίδα ο βουλευτήσ Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:


"Η συγκυβέρνηση του μνημονίου οδηγείται σε μία ακόμα πρωτοφανή κίνηση: βάζει λουκέτο σε όλες τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ, πριν καν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ της κυβέρνησης ο καταστροφικός νόμος Γεωργιάδη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Θυσιάζοντας για ακόμα μία φορά τους πολίτες στο βωμό της επίτευξης των μνημονιακών πολιτικών τους, οδηγούνται στην πλήρη εξόντωση της δημόσιας και δωρεάς υγείας, με σκοπό την ιδιωτικοποίηση όλων των υπηρεσιών.

Η στέρηση της δωρεάν πρόσβασης στην ιατρική περίθαλψη θα οδηγήσει σε πραγματική εξαθλίωση τόσο το λαό, όσο και τους εργαζόμενους στις μονάδες του ΕΟΠΠΥ, οι οποίοι υποχρεώνονται σε διαθεσιμότητες-απολύσεις.

Τα δραματικά αποτελέσματα που θα έχει κι αυτή η πολιτική της κυβέρνησης είναι φανερά. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στη διάλυση των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ, μαχόμενοι για την εξασφάλιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας των πολιτών."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...