Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Για χάρη της τέχνης... Γυμνή στο θεατρικό σανίδι κόρη πρώην υπουργού

Εχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»...


Ολόγυμνη για χάρη της τέχνης εμφανίζεται στο θεατρικό σανίδι κόρη γνωστού πρώην υπουργού και ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα, κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Αναστάση Παπαληγούρα, η οποία προετοιμάζεται για την παράσταση «Blasted» η οποία θα ανέβει τον επόμενο μήνα στο θέατρο «Πορεία».

Όμως, πριν καν κάνει πρεμιέρα, η παράσταση έχει τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της τολμηρή της αφίσας στην οποία εμφανίζεται η Λένα γυμνή, στο πλευρό των άλλων δύο πρωταγωνιστών του «Blasted», Ακύλλα Καραζήση και Μιχάλη Αφολιάνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», η αφίσα μας δίνει απλά μια γεύση από τις τολμηρές σκηνές που περιλαμβάνει η παράσταση.

Σημειώνεται ότι η Λένα Παπαληγούρα έχει εμφανιστεί γυμνή στο παρελθόν, στην ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους»...
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...