Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτη καμπάνια: Οι Μορμόνοι παρομοιάζουν τον αυνανισμό με τον πόλεμο

Εκκλησία των Μορμόνων ξεκινάει εκστρατεία για να σώσει τους νέους από τον αυνανισμό με τη δημιουργία ενός βίντεο, που θα συζητηθεί καθώς συγκρίνει τον αυνανισμό με το πεδίο της μάχης και την ευχαρίστηση με τους τραυματισμένους στρατιώτες.

Το βίντεο είναι δημιουργία του Kim B. Clark που είναι πρόεδρος του Brigham Young University–Idaho.

Το βίντεο ξεκινά με ένα νεαρό ο οποίος φαίνεται να παρακολουθεί πορνό στο δωμάτιό του σπιτιού του με την πόρτα ανοιχτή. Στη συνέχεια ο ίδιος νέος φαίνεται να πολεμά.

"Οι πειρασμοί του μεγάλου πολέμου είναι πολλοί. Οι μάχες είναι πραγματικές, και οι στρατηγικές έξυπνες. Ο εχθρός είναι σκληρός, αδίστακτος και αμείλικτος. Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον κίνδυνο. Πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε γενναίοι" λέει στην αφήγησή του ο Kim B. Clark.

Το Brigham Young University είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο που συνεργάζεται με την Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

Τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών βασίζουν την διδασκαλία τους στην Αγία Γραφή και στο Βιβλίο του Μόρμον.

Υποστηρίζουν πως όλες οι διδασκαλίες τους προέρχονται από την πρώιμη εκκλησία που ίδρυσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κατά τον πρώτο αιώνα. Η σημερινή εκκλησία ιδρύθηκε από τον Τζόζεφ Σμιθ στη Fayette της Νέας Υόρκης το 1830.


Wounded On The Battlefield 

Πηγή:Huffington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...