Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Παπαγάλος βρήκε το δολοφόνο της κηδεμόνας του!

Απίστευτο και όμως αληθινό!
Ένας οικόσιτος παπαγάλος -ονόματι Ηρακλήςαπό τον Πουαρό της Αγκάθα Κρίστι- σε μια πόλη της Ινδίας βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον δολοφόνο της κηδεμόνας του...Στις 20 Φεβρουαρίου, η 45χρονη Νιλάμ Σάρμα βρέθηκε δολοφονημένη -μαζί με τον σκύλο της- στο σπίτι της, στην πόλη Άγκρα.

Ο δράστης είχε διαφύγει και η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο σύζυγος όμως της άτυχης γυναίκας και διευθυντής εφημερίδας, Βιτζάι, παρατήρησε ότι ο παπαγάλος -ο οποίος απ' ότι αποδείχθηκε ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φόνου- παρήγαγε συγκεκριμένους έντονους ήχους, κάθε φορά που ο ανιψιός του Ασουτός επισκεπτόταν το σπίτι, μετά τη δολοφονία.

"Κάθε φορά που γινόταν συζήτηση, επίσης, όποτε αναφερόταν το όνομα του Ασουτός, ο παπαγάλος έκρωζε. Αυτό μου κίνησε τις υποψίες και ενημέρωσα την αστυνομία" δήλωσε ο Σάρμα.

Πράγματι, η αστυνομία εντόπισε τον ανιψιό, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του κατά την ανάκριση.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης πήγε στο σπίτι του θείου του για να το διαρρήξει μαζί με ένα φίλο του. Όταν η θεία του τους έπιασε, φοβούμενος ότι μπορεί να τον αναγνωρίσει, τη μαχαίρωσε θανάσιμα, όπως και τον σκύλο, ο οποίος άρχισε να γαβγίζει.

Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...