Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Το Μάρτιο θα βρέξει όσο δεν έβρεξε όλο τον χειμώνα!

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία αλλά και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, δείχνουν πολλές βροχές και καταιγίδες για τον Μάρτιο, σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας.


Ήδη ο μήνας φαίνεται να ξεκινάει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήματα της χώρας, αλλά και με χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας κυρίως Ελλάδας. Γενικότερα και το υπόλοιπο του μήνα, φαίνεται να κυλάει με αρκετές καταιγίδες ιδιαίτερα στην δυτική, βόρεια και κεντρική χώρα.

Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να ανεβαίνει πολύ, θα λέγαμε δε ότι ίσως ο Μάρτιος να κυλίσει πιο ψυχρός από τον Φεβρουάριο, γεγονός σπάνιο για τα καιρικά δεδομένα της Ελλάδας.

Μάλιστα, τα περισσότερα προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν να έρχονται στην χώρα μας, μεγαλύτερα ποσοστά υετού σε χιλιοστά, από όσο όλο τον χειμώνα μαζί, ιδιαίτερα στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Πηγή: greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...