Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Θρίλερ με τον Μπογδάνο – Κατούρησε στο στούντιο ο Κοντοπίδης και φώναζε: Σας κατουρώ με τις θέσεις σας

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που είχε καλεσμένο τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη και περιμέναμε να τον δούμε, αλλά δεν είδαμε ποτέ, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ξύλο μεταξύ των δύο και τον Κοντοπίδη να τα επιβεβαιώνει όλα εμμέσως πλην σαφώς!


Για την ακρίβεια, λέγεται ότι ο καλεσμένος στην εκπομπή Ευθέως Αλέξανδρος Κοντοπίδης, γνωστός και ως Ponzi, κατούρησε στο στούντιο της εκπομπής φωνάζοντας «κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους». Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr, οι δύο άντρες τήρησαν σιγήν ιχθύος αρχικά, με τον παρουσιαστή να γράφει στο Facebook «σιγά μην πιαστήκαμε και στα πόδια»!

Ο ίδιος ο Ponzi πάντως με στάτους του επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τα όσα κυκλοφόρησαν. «Παιδιά το περίφημο «Γιάννη κόφτο» από σήμερα θα αλλάξει και πλέον θα λέω "Σταμάτη Μαλέλη κόφτο" απλά για να ξέρετε»!΄

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...