Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Παραλία της Αυστραλίας έκλεισε λόγω... κροκόδειλου!

«Χουζούρευε» στο νερό και σκόρπισε τον πανικό 


Να κλείνει μια παραλία λόγω εμφάνισης καρχαρία, είναι κάτι σύνηθες. Να κλείνει λόγω… κροκόδειλου, είναι κάτι μάλλον σπάνιο. Αυτό συνέβη ωστόσο σε παραλία της Δυτικής Αυστραλίας όταν οι λουόμενοι εντόπισαν το ερπετό, μήκος 3,5- 4 μέτρων να «χουζουρεύει» στο νερό.

Η παραλία Cable Beach εκτείνεται σε μήκος 22 χιλιομέτρων και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες λουόμενους. Τη Κυριακή όμως η παραλία έκλεισε όταν ο αρσενικός κροκόδειλος εντοπίστηκε να «πλατσουρίζει» στα ρηχά.

«Ήταν τεράστιος, το κεφάλι του ήταν θηριώδες. Αν σε έπιανε στα δόντια του…», είπε μία κάτοικος της περιοχής στη Daily Mail.

Ο κροκόδειλος δεν ήταν επιθετικός και απλά κοιτούσε τον κόσμο στην ακτή.

Οι αρμόδιες αρχές τον αναζητούν για να τον απομακρύνουν από την παραλία και να τον μεταφέρουν στο πάρκο Άγριας Ζωής Malcolm Douglas, σε απόσταση 16 χιλιομέτρων.

Δείτε τις φωτογραφίες...


Πηγή: newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...