Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Κάνοντας διάλειμμα στην ισπανική Βουλή: Στα πράσα πολιτικός να χαζεύει περιοδικό με γυμνές κοπέλες

O Miguel Angel Revilla, πρώην πρόεδρος της αυτόνομης κοινότητας της Cantabria, φωτογραφήθηκε τυχαία να χαζεύει την εικόνα μιας γυμνής γυναίκας με μια κιθάρα, την ώρα που συμμετείχε σε περιφερειακή κοινοβουλευτική συνεδρίαση τη Δευτέρα.


Τον 71χρονο πολιτικό απαθανάτισε ο φωτογράφος Andres Fernandez, από την τοπική εφημερίδα El Diario Montanes.

Μάλιστα ο πολιτικός είχε φροντίσει να καλύψει το εξώφυλλο του περιοδικού Interviu με επίσημα έγγραφα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter και σύντομα έγινε viral.

Ο ντροπιασμένος Revilla πάντως φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση.

Ο ηγέτης του τοπικού κόμματος της Cantabria, ισχυρίστηκε ότι απλά ξεφύλλιζε το περιοδικό γιατί ήθελε να διαβάσει ένα συγκεκριμένο άρθρο για την τύχη του πρώην προέδρου της τράπεζας Caja Madrid, Miguel Blesa.

"Πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο Interviu για τον Blesa, είμαι σίγουρος πως με έπιασαν να το διαβάζω" έγραψε στο twitter αμέσως μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας και πρόσθεσε "Ζήτησα το Interviu στην Ολομέλεια για να διαβάσω το άρθρο σχετικά με τον Blesa και ξαφνικά, η φωτογραφία έγινε εθνική είδηση" πρόσθεσε.

Πηγή:Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...