Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Κύπρος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονο εθνοφρουρό

Διερευνάται το ενδεχόμενο οδήγησης, υπό την επήρεια αλκοόλ, κόπωσης ή υπνηλίας...


Τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου εθνοφρουρού, σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του, ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας, Χάρης Ευριπίδου, είπε ότι γύρω στις 04:30 ο 20χρονος στρατιώτης οδηγούσε αυτοκίνητο στο δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου, με κατεύθυνση το Παλαιχώρι και σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ερχόταν από απέναντι.

Σημείωσε πως από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 20χρονος στρατιώτης, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τα άλλα δύο πρόσωπα, που επέβαιναν στο όχημα που ερχόταν από απέναντι.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Ευριπίδου, οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ διερευνάται επίσης και το ενδεχόμενο οδήγησης, υπό την επήρεια αλκοόλ, κόπωσης ή υπνηλίας.Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...