Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ιστιαία

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Μάρτη στην Ιστιαία.


Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Καμαράτος, ο οποίος κάλεσε το λαό να συσπειρωθεί με το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», γιατί η μόνη ψήφος που πονάει το σύστημα είναι η κόκκινη ψήφος. 


Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αν. Στερεάς και Εύβοιας, ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στην πολιτική επικαιρότητα, τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της Αν. Στερεάς και της Εύβοιας και στη σημασία των επερχόμενων εκλογών. Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές και οι εκλογές για την περιφέρεια και τους δήμους έχουν ένα ενιαίο χαρακτήρα, από την άποψη ότι η πολιτική που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια είναι βαθιά αντιλαϊκή, αδιέξοδη, δημιουργεί δραματικές καταστάσεις στο λαό και είναι ενιαία. Κάλεσε τους εργαζόμενους μπροστά στις εκλογές να βγάλουν συμπεράσματα, να έχουν αυστηρότερα κριτήρια, να μην εγκλωβιστούν στη λογική του μικρότερου κακού και να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί αυτό θα είναι ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, θα είναι το διαφορετικό, το ελπιδοφόρο μήνυμα του λαού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...