Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Στο σκαμνί επειδή έβαλε ... στέγη στη σπηλιά για να μη βρέχονται τα παιδιά του !

Μια απίστευτη ιστορία ενός φτωχού οικογενειάρχη βιοπαλαιστή


Στο σκαμνί κάθεται σήμερα ο Μ.Κ ένας βιοπαλαιστής πολύτεκνος πατέρας που κατηγορείται για πολεοδομικές παραβάσεις γιατί έβαλε στέγη στη ... σπηλιά που ζει με την οικογένεια του !

Η πενταμελής οικογένεια με τα τρια μικρά παιδιά διαβιεί κάτω από συνθήκες φτώχειας ενώ διαμένει σε μια ... σπηλιά στην περιοχή της Χρυσοπηγής στο Ηράκλειο αφού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις συνθήκες του καταλύμματος ο πατέρας της οικογένειας το χειμώνα του 2012 τοποθέτησε ένα ελενίτ για να σκεπάσει τη σπηλιά για να μην περνούν μέσα το κρύο και τα νερά της βροχής.

Αυτή ήταν και η αιτία που ξεκίνησε και μια ακόμη ταλαιπωρία ανάμεσα σε όλες τις άλλες. Κάποιος τον κατήγγειλε στην πολεοδομία η οποία μάλιστα του επέβαλε πρόστιμο και τον οδήγησε στο ... αυτόφωρο!

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σωκράτη Βαρδάκη να βρίσκεται στο πλευρό του κατηγορούμενου βιοπαλαιστή. Σημειώνεται μάλιστα ότι κόντρα στις επιταγές της ... πολεοδομίας το Εργατικό Κέντρο είχε αντικαταστήσει το φθαρμένο ελενιτ με καινούριο προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...