Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Ο καιρός της Παρασκευής: Ηλιοφάνεια με άνοδο της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας και σταδιακή εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014. Το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια και ψύχρα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...