Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Θανάσιμη πεθερά: Προσέλαβε επαγγελματία για να σκοτώσει τον γαμπρό της

Σε 18 χρόνια στη φυλακή καταδίκασε το δικαστήριο την 51χρονη Jacqueline Ray.


Σύμφωνα με την Daily Mail, η «θανάσιμη» πεθερά ανησυχούσε για τη ζωή της κόρης της, Umeko, η οποία είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της, Leon Bauchum στο παρελθόν.
Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η 51χρονη από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, αποφάσισε να προσλάβει τον επαγγελματία δολοφόνο Luis Barker έναντι 12.000 δολαρίων προκειμένου να σκοτώσει τον γαμπρό της.
Το 33χρονο θύμα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, ενώ ο δολοφόνος τον πυροβόλησε προτού τον πετάξει δεμένο σε ένα χαντάκι στην περιοχή του Gig Harbor, της Ουάσινγκτον. Ο Bauchum βρέθηκε δεμένος πισθάγκωνα και με κολλητική ταινία στα μάτια του.
«Η μητέρα μου δεν είναι κακός άνθρωπος», είπε από την πλευρά της στον δικαστή Stanley Rumbaugh η Umeko Bauchum, ζητώντας την κατώτερη ποινή για την μητέρα της.
«Προσπαθούσε να προστατεύσει εμένα και τα παιδιά μου», συνέχισε υποστηρίζοντας ότι «δεν το έκανε λόγω μίσους» προς το θύμα.
Η ίδια η Ray, της οποίας ο σύζυγος είναι πρώην πάστορας, ομολόγησε την ενοχή της και ζήτησε συγνώμη για το έγκλημά της.
Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης, η Ray προσέλαβε και πλήρωσε 12.000 τον Barker.
Στη συνέχεια κάλεσε το θύμα στο σπίτι της, όπου τον περίμενε ο δολοφόνος.
Ο Luis Barker καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...