Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Ένας ερωτικός καυγάς την έριξε στη ... θάλασσα!

Φωτο Αρχείου
Άμεσα κινητοποιήθηκε το λιμενικό που ειδοποιήθηκε από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού


Στην θάλασσα προσπάθησε να "πνίξει" τα νεύρα της για τον σύντροφό της μια Ρουμάνα που χτες το βράδυ βούτηξε στην θάλασσα μετά απο έναν έντονο καυγά που είχε μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζευγάρι είχε πάει στην παραλία του Καρτερού. Εκεί για άγνωστους λόγους άναψε μεταξύ τους καυγάς ... τρικούβερτος !

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η γυναίκα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μετά τον έντονο διαπληκτισμο με τον Έλληνα σύντροφό της δεν δίστασε να βουτήξει στην θάλασσα !

Άμεσα κινητοποιήθηκε το λιμενικό που ειδοποιήθηκε από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού και περισυνέλεξε τη γυναίκα από την θάλασσα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...