Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος στα Μάγγανα Ξάνθης

-Τον βρήκαν οι κόρες του το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας
-Έμενε στην Ξάνθη με τη σύζυγό του αλλά τις τελευταίες ημέρες μετέβη στον παραλιακό οικισμόΜια ακόμη φρικιαστική αυτοκτονία συντάραξε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας την Ξάνθη, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα.

Ένας 69χρονος συνταξιούχος κάτοικος Ξάνθης έφυγε πριν από λίγες ημέρες από το σπίτι του στην Ξάνθη όπου διέμενε με τη σύζυγό του με προορισμό οίκημα που διατηρούσε στα Μάγγανα.

Ο ίδιος ωστόσο φάνηκε πως είχε άλλες σκέψεις στο μυαλό του για την αποχώρησή του αυτή, μιας και επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα.

Χάνοντας ξαφνικά την επικοινωνία με τον πατέρα του η κόρη του μετέβη στα Μάγγανα όπου αντίκρισε το μακάβριο θέαμα του πατέρα της μέσα σε λουτρό αίματος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα η Αστυνομία, αποκλείοντας εξ' αρχής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από την ανάλυση των διαθέσιμων στοιχείων. Ακολούθως παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή, ενώ τα αίτια που οδήγησαν τον ηλικιωμένο άνδρα τον απονενοημένο διάβημα διερευνώνται.


Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...