Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Αγόρασαν ερωτικά παιχνίδια με χρήματα από την κρατική επιχορήγηση

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά οι εκπρόσωποι ενός τοπικού ακροδεξιού κόμματος στην Ιταλία κατηγορούνται ότι «αγόρασαν ερωτικά παιγνίδια» με χρήματα από την κρατική επιχορήγησή του.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, εκπρόσωποι μιας σχετικά άγνωστης εκτός της Ιταλίας ακροδεξιάς πολιτικής δύναμης του βορρά, ονόματι Die Freiheitlichen («Υπέρμαχοι της Ελευθερίας»), οι οποίοι είναι εκλεγμένοι στο συμβούλιο της κατά πλειονότητα γερμανόφωνης περιφέρειας Άνω Αδίγη, αγόρασαν «ερωτικά παιγνίδια» με χρήματα που προορίζονταν για την κάλυψη των εκλογικών δαπανών των κομμάτων.
Η ιταλική οικονομική αστυνομία (Guardia di Finanza) ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία για αυτό κατά την διάρκεια ελέγχων στα γραφεία του κόμματος, στην έδρα του περιφερειακού συμβουλίου της πόλης Μπολτσάνο.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...