Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Ιερέας στρατολογεί τις νέες «Εύες» – Απαγορεύει στις πιστές να φορούν εσώρουχα στην εκκλησία

Ένας ιερέας απαγορεύσει τις γυναίκες να φορούν εσώρουχα όταν παρακολουθούν την λειτουργία στην εκκλησία για να έρθουν πιο κοντά στο Θεό.


Ο πατέρας Ντζόλι από το Ναϊρόμπι της Κένυας πήρε την παράξενη απόφαση και απαγόρεψε στις γυναίκες να φορούν εσώρουχα όταν παρακολουθούν την λειτουργία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Kenyan Post.

Ο ιερέας μάλιστα διευκρινίζει ότι απαγορεύονται όλα τα εσώρουχα, ακόμη και το σουτιέν. Ο ίδιος δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας στις πιστές ότι πρέπει να αισθάνονται «ελεύθερες» στο σώμα και στο μυαλό όταν παρίστανται στην εκκλησία, προκειμένου να προσεγγίσουν το Θείο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη απόφαση αφορά μόνο τις γυναίκες και δεν προβλέπεται να μην φοράνε εσώρουχα οι άνδρες πιστοί.

Μάλιστα, ο πατέρας Ντζόλι προειδοποίησε τις πιστές πως αν δεν ακολουθήσουν τις εντολές του θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Οι περισσότερες γυναίκες τον άκουσαν και την επόμενη μέρα εμφανίστηκαν στην λειτουργία χωρίς εσώρουχα.

Πηγή; koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...