Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη αγόρασε η Εθνική Τράπεζα

H ΕΤΕ έναντι 217 εκατ. ευρώ απέκτησε τον “Chrystal Tower” ύψους 170 μέτρων.


Στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος πέρασε σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο τον 40όροφο ουρανοξύστη Crystal Tower στην περιοχή Levent στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για έναν κτήριο ύψους 170 μέτρων με καθαρούς προς χρήση χώρους που φθάνουν τα 60.000 τ.μ.. Για την απόκτηση του από τον “Koru Property Investetments” η Εθνική φέρεται να διέθεσε το ποσό των 303 εκατ. δολαρίων (217 εκατ. ευρώ).

Στόχος την Εθνικής είναι να συγκεντρώσει το σύνολο των κεντρικών υπηρεσιών της Finansbank, της θυγατρικής τράπεζας που διαθέτει η Εθνική στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων η κίνηση αυτή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες που πραγματοποιήθηκαν στην γειτονική χώρα τα τελευταία χρόνια στην αγορά των επαγγελματικών ακινήτων.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...