Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Άνδρας της Εθνοφυλακής στη Ρόδο επιχείρησε να αυτοκτονήσει για τρίτη φορά – Το κοινοποίησε στο Facebook

Συναγερμός σήμανε χθες στη Ρόδο όταν ένας νεαρός άνδρας δημοσιοποίησε διαδικτυακά την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. 


Σε πλήρη απόγνωση ο άνδρας επικοινώνησε για το "τελευταίο αντίο" διαδικτυακά με την συγγραφέα Αναστασία Κορινθίου λέγοντάς της ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλιση και χωρίς κανέναν άνθρωπο να του συμπαραστέκεται, αναφέροντας καθαρά ότι θα αυτοκτονήσει.

Η Αναστασία Κορινθίου, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο, επικοινώνησε με την δημοτική σύμβουλο Χαρούλα Γιασιράνη, η οποία με τη σειρά της, ενημέρωσε τον διοικητή του ΑΤ Ιαλυσού κ. Θέμη Καλαμάτα, ξεκινώντας έτσι άμεσα επιχείρηση για τον εντοπισμό του 41χρονου που διέμενε σε χωριό της δυτικής πλευράς της Ρόδου.

Σε λίγη ώρα, εντοπίστηκε το σπίτι του και στο σημείο μετέβη αστυνομικός με πολιτικά συνοδευόμενος από την Αναστασία Κορινθίου, οι οποίοι τον έπεισαν ότι πρέπει να μεταβεί στο νοσοκομείο της Ρόδου έτσι ώστε να του παρασχεθεί ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη.

Η έρευνα της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ έδειξε ότι το ίδιο άτομο είχε επιχειρήσει άλλες δύο φορές το τελευταίο διάστημα να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά το πιο ανησυχητικό απ όλα ήταν ότι διαπιστώθηκε ότι ανήκε στην Εθνοφυλακή και ότι είχε στο σπίτι του ένα στρατιωτικό όπλο τύπου G3 A3 με 200 φυσίγγια, το οποίο βέβαια και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον στρατό.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι όπως δήλωσε πριν λίγο μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η δημοτική σύμβουλος Χαρούλα Γιασιράνη, η επιχείρηση που στήθηκε ήταν σωτήρια, αλλά δυστυχώς εκτός από την αστυνομία, δεν κινητοποιήθηκε καμία άλλη κοινωνική δομή και καμία απολύτως υπηρεσία όπως θα έπρεπε.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...