Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Ποιoς είναι ο Ελληνας καλλιτέχνης που βρισκόταν μέσα στο κτίριο που κατέρρευσε στη Νέα Υόρκη

Μουσικός, με ειδικότητα στη διαφήμιση και στα ιντερνετικά project, ο Ανδρέας Παναγόπουλος, που βρισκόταν μέσα στο κτίριο της Νέας Υόρκης που κατέρρευσε παρασύροντας στο θάνατο τρεις ανθρώπους, είναι ένας ακόμη νέος Ελληνας που έφυγε για την Αμερική με το που αποφοίτησε από το σχολείο, για να ζήσει μια καλύτερη ζωή.


Ο 42χρονος και η συζυγός του, δημοσιογράφος, ζούσαν μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο τα τελευταία δέκα χρόνια, σύμφωνα με το Greek Reporter. Τελευταία εργαζόταν από το διαμέρισμά του ετοιμάζοντας ένα ιντερνετικό project και έτσι βρισκόταν μέσα στο κτίριο τη στιγμή της έκρηξης, ενώ η σύζυγός του είχε ήδη φύγει για τη δουλειά της. Σύμφωνα πάντα με το Greek Reporter, μισή ώρα πριν από την έκρηξη μίλησαν στο τηλέφωνο και ο Ανδρέας της είπε ότι ήταν στο σπίτι τους.(φωτογραφία που ανήρτησε το greekreporter)

Ο αδελφός του Ανδρέας Παναγόπουλου που ζει στην Ελλάδα πετάει ήδη για τη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στις έρευνες, ενώ στο twitter κάποιοι γράφουν πως αναζητείται ακόμη και πως είναι αγνοούμενος. Μάλιστα ένας φίλος του ανέβασε και τη φωτογραφία του. Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για το αν έχει βρεθεί ή όχι, καθώς ο ανταποκριτής Μιχάλης Ιγνατίου έγραψε το πρωί στο twitter πως ο Ανδρέας Παναγόπουλος βρέθηκε και νοσηλεύεται τραυματίας σε νοσοκομείο, επικαλούμενος πηγές του Απόστολου Ζουπανιώτη, εκδότη της εφημερίδας Greek News. Ομως δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν με τη συζυγό του λενε πως τελικά δεν έχει εντοπιστεί ακόμη αν και τον αναζήτησαν στα νοσοκομεία, όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες.(φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter ο leonard Zelig)Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...