Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Έκλεισαν αυτοκινητόδρομο αναζητώντας... ένα κομμένο πέοςolices

Ο άντρας βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος και η αστυνομία ανέλαβε να «χτενίσει» την περιοχή


Η αστυνομία της Βρετανίας αναγκάστηκε σήμερα να κλείσει ένα αυτοκινητόδρομο δύο κατευθύνσεων, καθώς αναζητούσε το… πέος ενός άντρα!

Ο άντρας βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος το πρωί δίπλα στον αυτοκινητόδρομο στο Middlesbrough. Παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση της αστυνομίας έκανε λόγο για σοβαρό τραυματισμό και τραύματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, πιστεύεται ότι το πέος του είχε κοπεί, κάτι που ανάγκασε τους ένστολους να κλείσουν το δρόμο ώστε να το βρουν, σημειώνει η βρετανική Daily Mail.

Αρκετοί αστυνομικοί «χτένισαν» την πρασινάδα στα πλάγια του δρόμου, την ώρα που συνάδελφοί τους σταματούσαν την κυκλοφορία.

Ένας 22χρονος άντρας συνελήφθη με την υποψία ανάμιξής του στο περιστατικό και ανακρίθηκε από τις Αρχές. Όσο για τον τραυματία, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν τελικά το χαμένο μέλος του βρέθηκε.


Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...