Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Σοκαριστικό! 12χρονη και 13χρονος έγιναν γονείς στη Βρετανία!

Είναι όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι πιο νέοι γονείς στην Βρετανία. Είναι παιδιά! Ενα κορίτσι 12 ετών και ένα αγόρι 13 γνωρίστηκαν στα 10 τους στο δημοτικό σχολείο και ερωτεύτηκαν.


Ζουν στο βόρειο Λονδίνο και μάλιστα έχουν την συμπαράσταση των γονιών τους στην απόφασή τους να μεγαλώσουν το παιδί τους και να είναι ζευγάρι.

Το κορίτσι έσπασε το ρεκόρ της προηγούμενης πιο νεας μαμάς στην Βρετανία αφού είναι 5 μήνες νεότερη από εκείνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun: “Τα παιδιά έχουν σχέση εδώ και πάνω από έναν χρόνο και σκοπεύουν να μείνουν μαζί και να αναθρέψουν την κορούλα τους".

Επίσης σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι γονείς των δυο παιδιών είναι πολύ υποστηρικτικοί. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή αλλά οι οικογένειές τους, τους στηρίζουν.

Η πιο νέα μητέρα του κόσμου ήταν η Lina Medina από το Τικράπο του Περού η οποία γέννησε σε ηλικία 5 ετών ένα αγόρι το 1939!


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...