Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Συνελήφθη 22χρονος Βούλγαρος διακινητής ναρκωτικών ουσιών στη Λαμία

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν ακόμη έξι (6) άτομα τα οποία ο 22χρονος είχε προμηθεύσει με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατασχέθηκαν πάνω από -770- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες (29-04-2014) το απόγευμα στη Λαμία, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη έξι (6) συλληφθέντες και συγκεκριμένα ένας 28χρονος ημεδαπός, ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας και τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας, εκ των οποίων δύο άνδρες ηλικίας 26 και 20 ετών, καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 15 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αγορά ναρκωτικών ουσιών από τον 22χρονο.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών, έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση την οικία του 22χρονου, όπου χθες το απόγευμα εντόπισαν αυτόν να εξέρχεται και να προμηθεύει με ναρκωτικές ουσίες τους υπόλοιπους έξι συλληφθέντες, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο και στον 18χρονο, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (26) γραμμαρίων, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους τέσσερις υπηκόους Βουλγαρίας, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (2,8) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στην οικία του 22χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (767) γραμμαρίων, την οποία ο 22χρονος είχε επιμελώς κρύψει σε υπόγεια αποθήκη της οικίας του,

· επιπλέον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (5,6) γραμμαρίων,

· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

· το χρηματικό ποσό των (535) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης επτά (7) συσκευές κινητών τηλεφώνων (μία από κάθε συλληφθέντα), ως μέσα διευκόλυνσης για την πραγματοποίηση της συναλλαγής των ναρκωτικών ουσιών.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες (πλην της 15χρονης) θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...