Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στους χρυσαυγίτες δολοφόνους 27χρονου μετανάστη

Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κρίθηκαν ενοχοι με ποινή ισόβιας κάθειρξης και χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού υπηκόου, Λουκμαν Σεχζάντ, το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα.


Δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν ομόφωνα την καταδίκη των δυο κατηγορουμένων - Δ. Λιακόπουλου και Χρ. Στεργιόπουλου - για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και από κοινού, της οπλοφορίας, της οπλοχρησία, της παράνομης όπλο κατοχής και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.

Αναμένεται η απόφαση επί των ποινών, αν και τα ισόβια δεν μπορούν να «σπάσουν» από τη στιγμή που δεν επιβλήθηκε κανένα ελαφρυντικό.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...