Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Αγριο σεξουαλικό έγκλημα με θύμα 43χρονη γυναίκα στην Κω

Εφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στα γεννητικά της όργανα


Σοκ έχει προκαλέσει στην Κω η στυγερή δολοφονία μιας αλλοδαπής γυναίκας, που βρέθηκε από το σύντροφό της νεκρή στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στα γεννητικά της όργανα!

Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας που ειδοποιήθηκε στη δουλειά του σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής ότι η 43χρονη Ρουμάνα δεν είχε εμφανιστεί στη δική της εργασία, έσπευσε στο διαμέρισμα όπου συζούσαν στο Πλατάνι και βρήκε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη μέσα στο λουτρό!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας μαζί με τον ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Κω κ. Λαμπρινό έφτασαν στο διαμέρισμα κοντά στο Μουσουλμανικό Τέμενος.

Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τον τόπο του άγριου εγκλήματος και οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της άτυχης αλλοδαπής που φαίνεται ότι συνέβη τις πρωινές ώρες και για την διαλεύκανση των αιτίων που το προκάλεσαν.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...