Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Εφτασαν στην αγορά με τέσσερα πολυτελή ΙΧ - Αγνωστες μοίρασαν 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο!

Μοίρασαν μεγάλες ποσότητες κρέατος σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν


Περισσότερα από 50.000 ευρώ χάρισαν σήμερα το πρωί σε συμπολίτες μας στη Βαρβάκειο αγορά δέκα άγνωστες γυναίκες, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες κρέατος σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν.Οι γυναίκες έφτασαν στην κεντρική αγορά της Αθήνας γύρω στις 10 το πρωί με τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα, συνοδευόμενες από άντρες σεκιούριτι.Στη συνέχεια κατέβηκαν από τα ΙΧ και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, Κλεάνθη Τσιρώνη, πήγαν σε επιλεγμένα καταστήματα και κάθισαν δίπλα στις ταμειακές μηχανές.

Όταν έβλεπαν πολίτες που αδυνατούσαν να αγοράσουν αρκετό κρέας, τους παρότρυναν να πάρουν περισσότερο και πλήρωναν εκείνες το αντίτιμο!

Οι γυναίκες έμειναν στην αγορά μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο, έφυγαν μόλις είδαν τις τηλεοπτικές κάμερες και σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το έργο τους, μία από τις γυναίκες διερωτήθηκε απλά: «Ποιο;».

Οι κυρίες ξόδεψαν περίπου 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο, ωστόσο, όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και σήμερα, επιθυμία τους είναι να μην μαθευτεί η ταυτότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου οκτώ γυναίκες κατέφθασαν στην αγορά με δύο μαύρα τζιπ και αποφασισμένες να πληρώσουν για τα ψώνια όσων συνανθρώπων τους δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα.

Τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με όσα είχε πει ο κ. Τσιρώνης, οι άγνωστες γυναίκες είχαν δώσει περισσότερα από 20.000 ευρώ βοηθώντας απλούς πολίτες να αγοράσουν μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος από αυτή που μπορούσαν να πληρώσουν.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...