Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

«Βροχή» τα λεφτά στους αγρότες: 55 εκατομμύρια θα δοθούν μέχρι την Παρασκευή

Περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ πρόκειται να δοθούν πριν το Πάσχα σε αγρότες. Ποσό που αφορά υπόλοιπα της Ενιαίας Ενίσχυσης, αλλά και ενισχύσεις για ελαιοπαραγωγούς, κτηνοτρόφους και καλλιεργητές σκληρού σίτου.


Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα δοθούν 2,8 εκατ. ευρώ σε 1.849 παραγωγούς όσον αφορά την Ενιαία Ενίσχυση, 5,1 εκατ. ευρώ σε 2.500 παραγωγούς βάμβακος για την ειδική ενίσχυση βάμβακος, 9 εκατ. ευρώ σε 42.921 παραγωγούς για τους Ελαιώνες Μικρών Νησιών Αιγαίου, 350 χιλ. ευρώ σε 1.124 παραγωγούς για το Κριθάρι της Λήμνου και 4,5 χιλ. ευρώ σε 16 παραγωγούς για την Αγκινάρα της Τήνου

Επίσης, θα δοθούν 9 εκατ. ευρώ σε 25.444 παραγωγούς για τη βελτίωση της ποιότητας των ελαιοκομικών προϊόντων, 19 εκατ. ευρώ σε 37.345 παραγωγούς για ενίσχυση του Σκληρού Σίτου και 14 εκατ. ευρώ σε 4.187 κτηνοτρόφους για ενίσχυση του τομέα του βοείου και μοσχαρίσιου κρέατος.

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...