Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Τρόμος στον αέρα για 97 άτομα -Επιασε φωτιά κινητήρας αεροπλάνου, έκανε αναγκαστική προσγείωση

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 97 επιβαίνοντες αεροσκάφους, όταν έπιασε φωτιά ένας από τους κινητήρες. Το BAE-146 έκανε αναγκαστική προσγείωση, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.


Ολα ξεκίνησαν όταν το αεροσκάφος, με 92 επιβάτες και πέντε άτομα πλήρωμα, άρχισε να παίρνει ύψος, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το Περθ. Από άγνωστη έως τώρα αιτία, ξέσπασε φωτιά σε έναν από τους τέσσερις κινητήρες. Οι πιλότοι κατάφεραν να κάνουν στροφή και να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, όπου προσγείωσαν το αεροσκάφος χωρίς πρόβλημα.

«Καθόμουν δίπλα στον κινητήρα, όταν φάνηκε σαν κάτι να πετάχτηκε από αυτόν. Αρχισαν να χύνονται καύσιμα και έπιασε φωτιά. Επικράτησε πανικός ανάμεσα στον κόσμο, αλλά οι πιλότοι αντέδρασαν γρήγορα», είπε ένας από τους επιβάτες. Μόλις διαπιστώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα οι κυβερνήτες έκλεισαν τον κινητήρα και η φωτιά έσβησε.Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...