Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Ενεργοί Πολίτες Στερεάς για το θέμα της εκπροσώπησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας σε περιφερειακό συνδυασμό

Διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο ότι η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας αποφάσισε να στηρίξει συγκεκριμένο υποψήφιο Περιφερειάρχη και να ορίσει εκπρόσωπό της (!) σε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο για τις Περιφερειακές Εκλογές.


Ερώτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας :

Ισχύει αυτή η δημοσίευση ;

Εάν ισχύει, μπορούν να μάθουν οι εργαζόμενοι σε ποια συνεδρίαση πάρθηκε αυτή η απόφαση και σε ποια βάση, θεσμική και ηθική, ένας συνδικαλιστικός φορέας που υποτίθεται ότι εκφράζει όλους τους εργαζόμενους της Εύβοιας, ανεξάρτητα των πολιτικών τους πεποιθήσεων αποφασίζει να στηρίξει συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο ; Μήπως μπορούν να ενημερώσουν τους εργαζόμενους τι ακριβώς λέει το Καταστατικό του Εργατικού Κέντρου και της ΓΣΕΕ για τέτοια θέματα ; Επίσης εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τι νόημα έχουν οι συναντήσεις και η συμπαράσταση που αναζητά η Διοίκηση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς και τους υποψήφιους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάχες;

Εάν δεν ισχύει, (που το ευχόμαστε) ας το διαψεύσει. Ασφαλώς κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος σε οποιονδήποτε συνδυασμό θέλει. Όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να λέει ότι συμμετέχει σε κάποιον εκλογικό συνδυασμό ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. Με τον συγκεκριμένο υποψήφιο-εργαζόμενο που έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση, ασφαλώς δεν έχουμε τίποτα προσωπικά. Αλλά εφόσον ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στον συνδυασμό αυτό και μάλιστα εντάχθηκε μετά από απόφαση της Διοίκησης, τότε πρέπει να μάθει και ο ίδιος ότι από κάποιους παραπλανήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...