Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Συγκάτοικοι στον έρωτα Έλενα Ράπτη – Λ. Γιώρκας

Απόλυτα ευτυχισμένοι, η Έλενα Ράπτη και ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας πήραν τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να ζήσουν κάτω από την ίδια ερωτική φωλιά, στο διαμέρισμα της εντυπωσιακής βουλευτίνας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», ο Λούκας έχει ήδη μεταφέρει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο σπίτι της αγαπημένης του και το ζευγάρι θα μπορεί έτσι να περνά περισσότερο χρόνο μαζί.

Στο μεταξύ, η Έλενα έχει ήδη γνωρίσει τους συγγενείς του τραγουδιστή, καθώς έχουν ταξιδέψει τρεις φορές στην Κύπρο: σε ένα από αυτά τα ταξίδια, ο Λούκας γνώρισε τη σύντροφό του στην οικογένεια και τους φίλους του. «Η Έλενα κέρδισε τις εντυπώσεις στο στενό περιβάλλον του Λούκα, κάτι για το οποίο είναι πολύ χαρούμενοι και οι δύο», δήλωσε φίλος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι ήθελε πολύ να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του γιατί, πέρα την έντονη χημεία μεταξύ τους, ήθελαν να μοιράζονται ακόμα περισσότερα πράγματα.

Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...