Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Σοκ στο Χολαργό: Την απέλυσαν και κρεμάστηκε με σεντόνι στην αυλή του σπιτιού της!

Με έναν φρικτό τρόπο προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της μια νεαρή γυναίκα στον Χολαργό, που την απέλυσαν πρόσφατα από τη δουλειά της.


Όπως αναφέρει το myxolargos.gr, η 40χρονη πριν από λίγες μέρες προσπάθησε να κρεμαστεί με το σεντόνι της από δένδρο στην αυλή του σπιτιού της.
Συγκεκριμένα, η κάτοικος Χολαργού πριν από λίγες μέρες προσπάθησε να κρεμαστεί με το σεντόνι της από δένδρο στην αυλή του σπιτιού της.
Οι φωνές ενός κοριτσιού που την είδε κινητοποίησαν τους γείτονες, με αποτέλεσμα, τελευταία στιγμή, να σώσουν τη ζωή της. Δυστυχώς, όπως επίσης αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα πριν από λίγο διάστημα είχε απολυθεί από τη δουλειά της και βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...