Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Η Ιταλία βγάζει στο σφυρί το πιο τρομακτικό μέρος του κόσμου -Ενα στοιχειωμένο νησί όπου ο θάνατος είναι παντού

Είναι ίσως από τα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου. Το νησί Ποβέλια που βρίσκεται στην Ιταλία δεν έχει ιδιοκτήτες, ούτε επισκέπτες. «Στέκεται» ερειπωμένο, κάπου έξω από τη Βενετία, χωρίς ίχνος ζωής.


Οι φήμες το θέλουν στοιχειωμένο, καθώς πάνω από 160.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της πανούκλας. Οι άρρωστοι μεταφέρονταν στο νησί, προκειμένου να πεθάνουν αβοήθητοι. Ακόμα και σήμερα στο έδαφος του νησιού τα απανθρακωμένα λείψανα των νεκρών έχουν δημιουργήσει ένα παχύ στρώμα κολλώδους τέφρας. Χαρακτηριστικό του τρόμου πίσω από την ιστορία αυτού του νησιού αποτελεί το γεγονός ότι οι ψαράδες της περιοχής δεν τολμούν να ρίξουν τα δίχτυα τους στις ακτές με το φόβο της συλλογής ανθρώπινων οστών!Σύμφωνα με την Daily Mail αυτό το στοιχειωμένο νησί δημοπρατείται και μάλιστα online σε μία προσπάθεια να μειωθεί το δημοσιονομικό χρέος της χώρας. Η ιταλική κυβέρνηση ελπίζει ότι ο υποψήφιος αγοραστής, θα αξιοποιήσει το νησί κατασκευάζοντας ένα πολυτελές ξενοδοχείο.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...