Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Επίσκεψη της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στην πόλη της Λάρισας

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τετάρτη την πόλη της Λάρισας.


«Θέλουμε μια Ευρώπη της (πολιτικής) ορθοδοξίας κι όχι την τιμωρό Ευρώπη του προτεσταντισμού» δήλωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή του Θεσσαλία TV και στον κ. Γαννακόπουλο.

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ στη συνέχεια επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και συναντήθηκε με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα Εύη Τζαβέλλα – Αδαμάκη, την προϊσταμένη του χειρουργείου, κα Μαρία Κουλούση και την προϊσταμένη της μονάδας εντατικής θεραπείας και εκπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κα.Ελένη Σεμερτζή.
Κατά τη συνάντηση ενημερώθηκε για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αλλά και για τις ανάγκες που υπάρχουν με κυριότερη όλων την ανάγκη αύξησης του προϋπολογισμού και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, καθώς και για την ανάγκη ορθολογικής κατανομής του προσωπικού στα νοσοκομεία ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες.


Συνάντηση πραγματοποίησε και με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας κ.Λάζαρο Μακρή.

Τέλος, επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγαλά όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Θανάση Βακάλη, τον Γενικό Διευθυντή του Συνεταιρισμού κ. Κώστα Γκουγκούλη, το μέλος του ΔΣ κ. Ανδρέα Καραφύλλη και τον Υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Ανδρέα Χαρδαλούπα.

«Είχα ακούσει πολλά θετικά για το ΘΕΣγάλα αλλά πραγματικά αυτό που βλέπω είναι
εντυπωσιακό»
δήλωσε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ κατά την επίσκεψή της στα ΑΤΜ γάλακτος.
«Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για ένα υγιές συνεταιριστικό μοντέλο. Δεν είναι μόνο ότι η ποιότητα του γάλακτος είναι εξαιρετική. Αυτό που κάνει την εντυπωσιακή διαφορά είναι ο τρόπος προώθησης του γάλακτος καθώς παντρεύει την έξυπνη και καινοτόμο επιχειρηματικότητα, επωφελής οικονομικά για τον πολίτη και άψογα εκτελεσμένη, με μια κατ’ ουσία καμπάνια υπερ του ελληνικού γάλακτος.
Το ΘΕΣγάλα κάνει το ελληνικό γάλα μόδα. Είναι μια πραγματική παρέμβαση».
δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...