Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Νεαρό παιδί νεκρό από μπαλωθιά στην Κρήτη

Σε τραγωδία μετατράπηκε πασχαλινό γλέντιμεταξύ συγγενών και φίλων στο Ρέθυμνο. Νεκρός έπεσε ο 25χρονος, Γιώργος Γυπαράκης, όταν 41χρονος της παρέας άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές με το όπλο του. 


Σοβαρά τραυματίστηκε επίσης ένας 23χρονοςπου θα εξεταστεί από νευρολόγο και οφθαλμίατρο, όταν σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Ο 41χρονος δράστης συνελήφθη και προέκυψε - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν έριχνε.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου βύθισε στο πένθος το Ρέθυμνο αλλά και την ομάδα τηςΑσή Γωνιάς καθώς ήταν χρόνια παίκτης της. Ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook, αναφέρει:

"Μαζί με όλο το χωριό πενθεί και κλαίει ο Αθλητικός Όμιλος Ασή Γωνιάς που έχασε τον “Τουμπα” της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο και όχι μόνο γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.

Συμπαραστάστης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, το τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις Γιώργο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει".

Πηγή: Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...