Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Παγωτό βιάγκρα για… δυνατούς παίκτες! – Νέα απόλαυση με το χρώμα και τις «χάρες» του χαπιού

Μπλε παγωτό με το όνομα αλλά και τις ... χάρες του βιάγκρα, κατασκευάζει μία Βρετανική εταιρεία!


Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ίδια η εταιρεία, το παγωτό - με γεύση σαμπάνιας - έχει τις ευεργετικές του ιδιότητες κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ η συνταγή του δεν είναι και τόσο «μαγική» αφού περιέχει 25 mg του φαρμάκου σε κάθε μπάλα.

Σημειώνεται, πως υπό φυσιολογικές συνθήκες, η συνιστώμενη ποσότητα είναι 50 mg βιάγκρα, οπότε δύο μπάλες παγωτού είναι υπεραρκετές!

Όπως αναφέρει η Daily mail, το επιδόρπιο με τη διεγερτική γεύση δημιουργήθηκε κατόπιν παραγγελίας διάσημου πελάτη από τη Νότια Ουαλία, του οποίου την ταυτότητα η εταιρεία δεν αποκαλύπτει. «Έχουμε υπογράψει μια εμπιστευτική συμφωνία και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα του πελάτη που το παρήγγειλε», τόνισε εκπρόσωπος της βρετανικής εταιρείας.

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...