Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Έβαλε δημοτικός σύμβουλος... με τρεις συνδυασμούς

«Καταφερτζής» φαίνεται ότι ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ιεράπετρα με καταγωγή από το Σταυροχώρι, ο οποίος έπεισε τους επικεφαλής τριών από τους έξι συνδυασμούς που κατέρχονται στις επικείμενες εκλογές να τον συμπεριλάβουν στις λίστες των υποψηφίων.


Όσο και αν ακούγεται παράδοξο η κίνηση του υποψηφίου δεν έγινε αντιληπτή ούτε και την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο Λασιθίου.

Ωστόσο δύο 24ωρα μετά, η «απάτη» έγινε γνωστή σήμερα από τους επικεφαλής των τριών συνδυασμών οι οποίοι πυρ και μανία που εξαπατήθηκαν αποφάσισαν από κοινούνα τον αποπέμψουν από την εκλογική διαδικασία.

Αύριο μάλιστα θα ζητήσουν από το πρωτοδικείο Λασιθίου την ακύρωση της υποψηφιότητας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον και των τριών παθόντων εξετάζεται το ενδεχόμενο η κίνησή του αυτή να έχει στόχο να προκαλέσει εμπλοκή στην ανακήρυξη των τριών συνδυασμών στα οποία βρέθηκε να συμπεριλαμβάνεται.

Πηγή: Cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...