Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Πρώην βουλευτής της ΝΔ θέλει να χαρίσει όλη την περιουσία του στο Δημόσιο

Έχει εκλεγεί βουλευτής επτά φορές ενώ μία φορά ήταν πρώτος σε σταυρούς σε όλη την Ελλάδα. Κατά τραγική ειρωνεία την τελευταία φορά που υπέβαλλε υποψηφιότητα, κατέβηκε με το σύνθημα «Έλειψε ποτέ από κοντά σας;». Από τότε δεν ξαναβγήκε βουλευτής. 


Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Αναγνωστόπουλος χρόνια μετά την τελευταία κοινοβουλευτική του θητεία, θέλει όπως ο ίδιος λέει τώρα να χαρίσει ολόκληρη την περιουσία του-περίπου 10 εκατ. ευρώ-στο Δημόσιο και εξέφρασε την επιθυμία του σε συνάντηση που είχε με υπουργό της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος σήμερα είναι 83 ετών και ζει μόνος του. Πριν από ένα μήνα είχε δεχτεί επίθεση από αγνώστους μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του που του είχαν πάει όλη την σύνταξη.

Η περιουσία του φθάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ ή και τα ξεπερνάει. Όπως είπε ο ίδιος θα προχωρήσει σε δωρεά εν ζωή ενός ημιτελούς κτίσματος 1.300 τ.μ και 16 οικοπέδων στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος δήλωσε ότι το παράδειγμα του θέλει να βρει μιμητές και μεταξύ των πολιτικών. Ο 83χρονος είχε βγει πρώτος σε σταυρούς σε όλη την Ελλάδα το 1974. Επίσης υπήρξε πρωταθλητής στίβου ενώ κέρδισε 23 διεθνείς διακρίσεις ώς μελετητής μεγάλων έργων.

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...